Ingatlan értékesítés

Ingatlan értékesítés

Cégünk egyik legfőbb tevékenysége az ingatlan értékesítés.

Családias környezetben, szakképzett munkatársaink várják személyes, telefonos vagy online megkeresését, akár eladná vagy éppen megtalálná jövendőbeli otthonát.

Munkatársunk minden fontos lépésnél személyesen jelen van, az értékbecsléstől a fotózáson át egészen a birtokba adásig, hogy Önnek minél kevesebb teendője legyen a folyamat során.

Cégünk megbízható ügyvédi háttérrel, illetve igény szerint hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel is segíti Önt abban, hogy a lehető legzökkenőmentesebben érje el célját, legyen az ingatlan eladás vagy pedig új otthonának megtalálása.

Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Munkatársaink 8 éves szakmai tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére Budapesten és Pest megyében legyen az ingatlan értékesítés vagy bérbeadás

Ügyintézés

Teljes körű ügyintézéssel egészen a birtokbaadásig, tapasztalt-ingatlan szakjogász háttérrel.

Mit nyújthatunk?

Precizitást, rugalmasságot, biztonságot, gördülékeny üzletmenetet teljes kiszolgálással.

StartHome ingatlan

kezdetektől, egészen a célig.

Minután Ön megkeresett minket, mi személyesen megtekintjük és felvesszük rendszerünkbe az ingatlant, segítünk a legmegfelelőbb, legpiacképesebb ár meghatározásásban, profi fotósunk elkészíti az ingatlan portfólióját, melyet a több fórumon is megjelenő hirdetéseinkhez használunk majd. Minden fontos információt begyűjtünk az ingatlanról, részletes leírást készítünk, hogy ezzel minél széleskörűbb és átfogóbb tájékoztatást tudjunk adni az ingatlan iránt érdeklődőknek. A vételi ajánlatokat minden esetben írásos formában rögzítjük, és letét összeget kérünk.

Amennyiben ingatlant vásárolna, úgy munkatársunk igyekszik megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb ingatlant, akár befektetést, akár álmai otthonát keresi, forduljon hozzánk bizalommal.

Szeretettel várjuk megkeresését.